"Життя на межі": таємниці родини Зеленських, що шокували Україну!

Олена Зеленська відверто поділилася, як війна залишила відбиток на їхньому сімейному житті. Реалії сьогодення спонукали першу леді України і її чоловіка, Президента Володимира Зеленського, до життя на відстані.

У світлі непростих обставин, Олена зазначила, що війна не лише перетворила їхне повсякденне життя, але й змусила багато сімей адаптуватися до нової, хоча й вимушеної, реальності. Президент, поглинутий обов'язками, вимушений жити на роботі, тим часом як решта сім'ї намагається звикнути до життя без його постійної присутності.

"Сумно, але правда: нам доводиться відкладати сімейні зустрічі на потім. Попри рідкісні можливості побачення, ми разом духом, як і кожна українська сім'я, яка знаходиться у подібній ситуації. Наші діти розуміють значення цих жертв і те, чому їхній батько віддає всього себе роботі. Нам всім не вистачає щоденної присутності одне одного", – поділилась перша леді.

Олена Зеленська також висловила надію, що перспектива перемоги і мирне майбутнє знову зможуть возз'єднати сім'ї, що роз'єднані війною. Вона з ностальгією згадала про святкове зібрання родини, чого так бракує в цей час, особливо перед Різдвом.

У світлі цих особистих відкриттів, Олена нагадує про спільне бажання нації - перемоги та відновлення повноцінного сімейного життя, коли кожен зможе обійняти своїх близьких не через екран, а в реальному житті.

Рекомендуємо