Які подарунки обирає перша леді: Олена Зеленська ділиться секретами різдвяного шопінгу для родини президента

Перша леді України розкриває секрети різдвяних планів.

Олена Зеленська ділиться своєю особливою різдвяною традицією.

З ароматом ялинки та мерехтінням свічок в повітрі, Різдво та Новий рік наближаються, занурюючи багатьох у передсвяткову метушню, включаючи президентську родину. Олена Зеленська, у серці подій, нещодавно відкрила завісу особистих планів на цей рік, признаючись, що через події, розпочаті 24 лютого 2022, ці свята будуть відрізнятися. Але одна традиція, глибоко улюблена її сім'єю, знайде своє місце у святкуванні.

"Не можна сказати, що ми зможемо повторити все до найменших деталей, але обмін подарунками – це священний ритуал нашого Різдва, який збережеться без змін, особливо для дітей", - з теплотою розповідає дружина президента.

Саме так, в ці нелегкі часи Олена намагається знайти способи зберегти родинну традицію святкового обміну подарунками. Але якщо раніше вона могла особисто вибрати подарунки, прогулюючись магазинами, то тепер для цього вона вдається до інтернет-шопінгу, витрачаючи час на пошуки ідеального подарунка для кожного члена сім'ї. Перша леді поділилася: "Хоча ми завжди разом, але як ми передамо ці подарунки одне одному залишається під питанням".

За її словами, не дивлячись на зміни у святкуванні, тепло родинного кола та щирість обміну подарунками залишаються незмінними, дозволяючи зігріти серця близьких.

Рекомендуємо