Коломойський проти Зеленського: судова драма розгорнулася не на жарт, і ось чому судді в ауті...

Світ фінансових потрясінь та юридичних баталій не перестає нас дивувати! Їх свіжій ілюстрацією стала справа, що вльотіла у новинний простір як грім серед ясного неба – Ігор Коломойський поламав списи із президентським указом Володимира Зеленського, який стосувався позбавлення його громадянства.

Коломойський не втратив часу та вистрибнув зі свого крісла бізнесмена у крісло позивача, розмахуючи позовною заявкою в суд, намагаючись відборонити свої права. Мовляв, про указ Зеленського, датований 18 липня 2022 року, він з'ясував лише під осіннім дощем 2023 року. Проте Верховний суд, як справжній захисник правопорядку, поклав кінець цій виставі, відправивши позовну заяву назад майже з рішучим "Цього не буде!".

Олігарх, у якого було кишенькове відерце аргументів, намагався переконати, що оповіщення про позбавлення громадянства прокрасталось в його життя подібно до фантомного болю – несподівано та невловимо. Але народний вердикт, виражений гучним гулом у ЗМІ рік тому та делікатно вкладеною між паперами нардепом Сергієм Власенком копією указу, був проти. Верховний суд, як скрипаль на даху, відіграв свою партію, закликав Коломойського до доказів та дав театральні 10 днів на отримання ролі в наступному акті судової саги.

Рекомендуємо